EN régi oldal

Minden helyzet interkulturális

ahol különböző kulturális háttérből vagy társadalmi osztályból érkező emberek találkoznak. Azért dolgozunk, hogy ezek a helyzetek a lehető legjobban működjenek.
Videó: Eichner Hanna
Zene: Sena Dagadu - Accra City People

Workshopokkal készülünk! // We are preparing workshops!

A Mira közösség az Open Doors Hungaryvel közös MiraDoor házzal szervez workshopokat. Töltsetek ki egy kérdőívet, hogy a lehető legjobb programokat kínálhassuk nektek! // Our Mira community together with Open Doors Hungary is ready to do great workshops for and with you! If you're interested, please fill out a form.

tovább

Programdömpingünk volt a nyár első felében

Sokféle eseménnyel készültünk nektek a nyár első felében: ott voltunk a Kolorádó Fesztiválon, ünnepeltünk Menekültnapot, beszélgettünk művészetről és aktivizmusról, piknikeztünk és szerveztünk egy orvosantropológiai nemzetközi konferenciát is.

tovább

Mi az Artemisszió?

Az Artemissziót 1998-ban fiatal kulturális antropológusok indították. Elméleti tudásukat és tudományos kutatási eredményeiket szerették volna a gyakorlatban is hasznosítani, hogy elősegítsék a társadalmi és egyéni fejlődést, a nyitott gondolkodás kialakítását.

tovább
 • „Hasonlóak is vagyunk” // Zsámboki Kati

  Kati évek óta az önkéntesünk. Mentorként Magyarországon élő bevándorló és menekült embereknek segít a társadalmi és kulturális beilleszkedésben.

  tovább
 • „Több lettem” // Kolompár Roland

  Roland kiskunhalasi, végzettsége szerint villanyszerelő. Az Artemisszión keresztül Berlinben vett részt szakmai gyakorlaton. Azóta barátnőjével együtt ki is költözött, most Németországban él és dolgozik.

  tovább
 • „Vészesen kíváncsi” // Almudena Peláez

  Almu spanyol művészetterapeuta. Korábban a gyakornokunk volt, de azóta is aktív a Mira interkulturális közösségben.

  tovább